Blog Sahibi

Bu Blog Emre Saygın İçin Açılmıştır !!!

14 Nisan 2013 Pazar

Tagged Under: , , ,

Türk Sosyal Paylaşım Siteleri

By: Unknown On: 05:39
  • Share The Gag

  • İşte size Türk sosyal paylaşım siteleri
    quup
    Şu an beta olarak yayında olan quup Facebook alternatifi olarak kullanabileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesi. Türk girişimciler tarafından kurulan quup web tarayıcınıza ekleyebileceğiniz kısa yol ile kolay playlaşım yapma imkanı sunuyor. Mobil versiyonu cep telefonunuzdan rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    quup Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    peplr
    Twitter’dan sıkılanlar için alternatif olacak peplr Türk yazılımcılar tarafından yapılmıştır ve beta olarak yayındadır. Peplr sede ve basit yapısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Twitter tarzı mikro blog sitesi olan paylaşım ağında karakter sınırlaması Twitter’a göre biraz daha esnetilerek 255 olarak arttırılmış. Aynı zamanda yer paylaşımı ve fotoğraf paylaşımıda yapılabilmektedir.
    peplr Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    quizy.me
    Formspring.me yada Ask.me soru sitelerinden sıkılanlar için beta olarak yayında olan quizy me Türk yapımı olan sosyal ağlardan birisidir. quizy.me’nin diğerlerinden farkı boşluk doldurmalı sorular sorabilir veya arkadaşlarınızın sorularına cevap verebilirsiniz.
    quizy Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    Friendplans
    Türk yapımı olan friendplans arkadaşlarınızın “o anda” nerede ne yapmakta olduğunu gösteren bir sosyal ağ sitesi. Friendplans o anda yaptığınız durumları, yapmakta bulunduğunuz etkinlikleri ve ileride yapmayı planladığınız etkinlikleri paylaşmanıza yarayan bir sistem.
    friendplans Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    Gezenti
    Foursquare alternatifi olan gezenti gezmeyi, eğlenmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, alışveriş yapmayı yaşam şekli olarak benimsemiş sosyal kişilerin bu deneyimlerini paylaşmasını esas alan bir mikro blog sitesidir.Diğer siteler gibi gezenti.com’da Türk yapımı bir paylaşım sitesidir. Yakın zamanda iOS ve Android uygulamaları ile mobil kullanım özelliği geliştirilecek bir site.
    gezenti Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    kimdir.com
    about.me alternatifi olan Türk yapımı kimdir sosyal ağlardaki hesaplarını tek bir çatı altında topluyıp sosyal web sayfanızı oluşturmanızda kolaylık sağlıyor. Beta olarak yayında olan kimdir.com ilk açıldığında davetiye sistemi ile üye alımı yapmaktaydı. Ama şu an üye olduğum için herkese açıldığımı göremiyorum. İsteyenler facebook hesapları ile giriş yapmaya deneyebilirler.

    kimdir Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri
    birgo
    Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan Mynet servisi olan birgo popüler sosyal paylaşım ağlarına tek bir yerden paylaşım yapmaya olanak sağlıyor. Beğendiğiniz bir yazı,fotoğraf, video ve ses dosyasını tek tek paylaşmaktansa birgo ile hepsine tek seferde paylaşım yapabiliyorsunuz.
    birgo Türk Sosyal Ağları ve Paylaşım Siteleri

    0 yorum:

    Yorum Gönder